Ingen dator..

2010-11-18 @ 22:57:30
Sitter nu hemma hos DB ! <3
Imorgon ska vi åka och hämta min nya kattunge ^^, Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera pga otur med datorer hemma(alla har gått sönder). Men nu tack och lov fick jag låna DB:s dator så jag iaf kunde berätta vrf jag ej har uppdaterat :P Haha
Idag fick jag låna min mammas kunds bil, så jag kunde ha något att ta mig fram och tillbaka med, TACK OCH LOV :D
Och den är så söt, har redan fattat hur man kör den, det gick ganska fort.
Jag har idag också varit på mammas salong poch klippt mig, håret var riktigt slitet så jag bestämde mig för att ta bort längden och klippa de till axlarna så de skulle växa ut och bli bra, det blev en söt liten lugg på köpet också :)
Sedan efter mamma hade klippt mig så följde jag med henne hem, hon bjöd på mat och kaffe och bullar. Jag fick också träffa min lillasyster Malva, det var jätte roligt, jag har ju inte träfat henne på ett tag nu så jag blev helt bubblig på insidan. Först så kände hon inte igen mig, men sen när jag sa till henne, hälsar man inte på sin storasyster? då flög hon på mig och kramade mig och pussade på mig som om det var tusen år sedan vi träffades.
Men men en riktigt härlig dag har det varit, och imorgon ska som sagt Jessica= DB och jag åka och hämta min katt sen får vi se vad som händer ^^,
Love U DB <3

//Vanessa

Trött som bara den..

2010-11-13 @ 00:00:35
Nu sitter jag hemma efter en lång veckas praktik. Det var absolut värt det för jag hade det jätte mysigt, men jag känner verkligen att kroppen inte hänger med riktigt som jag vill att den ska göra :P Ikväll har jag suttit med min morbrors familj och kollat på idol(dom är hemma hos mig). Det har varit super trevligt, med massa chips, ostbågar och COLA!! :D
Imorgon ska Angelica och jag åka till affären vid mig och sätta upp lappar på Snuttan och se ifall någon kanske har henne hemma eller någon som kanske har sett henne. Sedan ska vi åka och köpa present till mormor som fyller år :), morfar skänkte lite pengar till mig så jag ska köpa en present till mormor från honom, eftersom han ska vara borta hela dagen imorgon.
Kommer säkert komma en ny uppdatering imorgon om mormors fördelsedag ^^,

//Vanessa

Julius ^.^

2010-11-12 @ 00:01:12
Idag har jag fått ha "lektion" för att Camilla hade så mycket att göra så jag fick hjälpa till :)
Jag red ut med Sofia, hon hade Quinsy och jag hade Julius, en söt liten fjording ^^,
När vi hade kommit ut på vägen så tog jag tyglarna för att förbereda trav, då gick Julius ner på tygel, jätte fint !, och Sofia sa till mig hur fick du han att göra så? Då svara jag, jag har ingen jävla aning !! :P haha
Så hela den långa ridturen så pratade vi om våra liv och vad vi ville göra i framtiden.
Som sagt så gick Julius ner på tygel direkt och satte under sig jätte bra, man kände verkligen att ryggen lyftes upp :P haha, så nu har jag hittat en häst som jag utan problem skulle kunna tänka mig att rida fler gånger, och som också skulle kunna få mig att bli mer engagerad i dressyr ^.^

//Vanessa

DB!!

2010-11-11 @ 21:39:30
En riktigt vän som finns där i vått och torrt.
Man har inte alltid varit sådan att man uppskattat det, men nu uppskattar man det mer än någonsin ! <3
En go och glad tjej som har härtat på rätt ställe ^^,
Love U sis !

//Vanessa

Jag kan, jag vill, jag vågar !

2010-11-11 @ 00:56:32
Jag tycker de är så lame när man inte kan ta saker med personer irl !!
Du hade chansen att säga något när vi satt i bilen men du tog den inte, så kom inte och säg att jag inte kan ta något irl om du fan inte själv kan göra det. Man ska inte döma människor om man inte kan bättre själv. Och du säger att du trodde bättre om mig? Seriöst du får det att framstå som om man har gjort världens fel för att man blir irriterad för att man blivit lämnad ensam utan förvarning. Men a som sagt jag orkar inte bry mig för du har blivit en av dom som skyller allt på alla andra för att de ska kännas bättre. Jag har aldrig önskat dig något ont och det kommer jag aldrig göra heller, men att du tycker som du gör?.. Det finns inte i min värld.
Och du ska då fan inte komma och säga att jag inte lyssnar !! Jag har varit där hela tiden!! Vem fan va det som kom hem till dig sent på kvällen för att du mådde skit? Vem körde dig till affären för att köpa något gott så du skulle komma på andra tankar? Vem va de? Jo de va jag! Får man någon uppskattning? Nej!
Och säg inte att jag inte fattar hur det känns när ens vänner försvinner ! Jag om någon vet hur det känns.
Det är alltid jobbigt ! Det har ingen sagt annat om, det går inte att glömma men det går att göra till något bra ! Men det vägrar du att göra, så fort det blir jobbigt så ger du upp. Då är man inte villig att kämpa för att må bra.
"Adios"

Klarar mig, det gör jag alltid.
Jag kan, jag vill, jag vågar !

//Vanessa

En paus

2010-11-09 @ 23:29:03
När en vän mår dåligt så finns man där, inte sant?
Man finns där så mycket så man blir indragen i allt själv, man börjar själv må skit.
Sedan så skiter den vännen i en för att det inte duger för henne, när man försöker hjälpa till och få henne att komma på andra tankar, för att hon inte ska må skit? uppskattas det? Nej!
Isället är det man själv som har gjort fel för att man försökt hjälpa till, man får all skit för att det blivit värre. Det är inte rätt någonstans.
Så nu har jag bestämt mig för att bli en ensamvarg, jag tänker skita i allt och alla, för det är så folk gör mot mig.
Jag kan säga såhär till en utpekad vän: man behandlar folk som man själv vill bli behandlad. Lär dig en läxa av det jag säger och försök förstå att allt kan inte bli bra på 1 minut det har ingen sagt, men att gå och tro att hela världen ska gå under för att en människa försvinner det funkar inte heller, man måste fortsätta leva man kan inte gå och dö inombords, man kan inte skita i allt runt omkring för då faller det också samman. Jag kommer ta en paus för jag orkar inte med det mer, jag behöver en paus från all denna skiten. Jag försökte ge dig den chansen i 2 veckor nu med mig men du kunde inte ens klara det, och du kunde inte vara ärlig.. Så nu säger jag tack för mig jag vill inte ha med någon att göra på ett antal veckor nu! Bye Bye
Ps. Om någon har något att säga, kom till mig gå inte till andra för då blir det bara värre, som t.ex nu. Ds

//Vanessa

Gult och blått

2010-11-07 @ 17:00:01
Jag har hört att dom nya mode färgerna i år ska vara gult och blått. Så nu har jag inhandlar en NY gul vinterjacka och matchat ihop den med mina gula stövlar från Esprit :D Yeeyee för mig ;) Bilder kommer inom kort.

//Vanessa

Snuttan.. :'(

2010-11-07 @ 00:18:46
m hem igår kväll från praktiken och hoppades på att få se min lilla älskling.
Jag ropade och ropade, men hon kom inte. så jag tänkte att hon skulle få vara ute och komma in på morgonen ist för jag vet att hon ibland gillar att vara ute på nätterna.
Men på morgonen kom hon inte heller så jag började bli orolig.. Men eftersom jag skulle jobba så tänkte jag inte mycket mer på det.
När jag senare kom hem från jobbet så hade hon inte heller varit inne.. och då började jag gråta, för då kände jag på mig att något var fel. Jag gick ut säkert 3-4 gånger och letade efter henne med hunden, men hon kom inte..
Så jag har i princip suttit hela dagen vid fönstret och hoppats på att hon ska komma hem, men ingenting. Så imorgon ska mormor och jag gå och leta i skogen och köra ut med bilen för att se om vi kan hitta min lilla älskling :'(<3
Jag kan inte bli kvitt den känslan av att något inte stämmer, att det kan ha hänt henne något.
Jag älskar min lilla katt över allt annat, hon är min lilla bebis och inget i världen skulle göra mig lyckligare än att hitta henne i livet..

Älskar dig min lilla Snuttan <3

//Vanessa



Oh ja fö fään :D

2010-11-04 @ 15:15:59
Nu sitter jag med två små skitar bredvid mig och dom heter Linn och Olivia!! :D:D:D
Linn nöp mig i armen och bet mig och då kom Thilda och skrek VOY VITTU !!!! så tog Thilda armarna och jag benen XD

Praktik ^^,

2010-11-01 @ 21:47:49
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har idag haft min första praktikdag, det har varit jätte jobbigt eftersom jag har gått och jobbat med feber,snor och slem XD Haha
Men som sagt så ska jag sova nu och imorgon ska Thilda, Linn och jag rida ut tsm ^^,

//Vanessa