Skadad..

2011-07-09 @ 11:21:22
Sitter nu i morgonrock och är inne på min tredje dag med penicillin.
Man märker en stor skillnad, för nu kan jag stå och gå normalt igen.
Det som hände var ju att jag ramlade av förra veckan och gled på en grusväg, och skrapade upp vänstra sidan av båda benen och vänster skinka :P Och sen så började det läka jätte bra, men i onsdags när jag jobbade så började det rinna var och mina fötter blev stora som bara den, och min foppa tofflor blev till och med tighta på fötterna.
Så jag gjorde ett besök hos läkarten samma dag och det var hemskt.
Sedan i torsdags så åkte jag till läkaren igen och då sa hon att jag hade fått inflammation i fötterna och att det hade gått upp i hela benen på mig. Så då skrev hon ut ett recept till mig.
Så nu blir allt förhoppningsvis bra, så jag är frisk och gå till jobbet på måndag :)
Men nu ska jag ta och käka frukost!
Ha det gött haj !

Träning 3/7

2011-07-03 @ 20:29:41
Har precis kommit hem från stallet. Idag tränade jag med Monia för Emelie.
Och jag har nog aldrig fått sådan bra kritik som jag fick idag.
Det Monia behövde var en som var bestämd men inte för dominant i ridningen, och hon vill inte känns sig utnyttjad.
För de flesta så låter detta säkert helt absurt. Men man märkte verkligen på henne att när man fyllde de behoven så gick allt super bra. Det jag också fick höra var att jag är väldigt följsam när det gäller hennes rörelser och att enligt Monia då att det var helt okej att jag red henne.
Det är nämligen såhär.. Vad Emelie berättade: att Monia har ej blivit bra riden innan och hon har känt sig utnyttjad, detta gör henne till en väldigt svår häst att rida, men du och hon passar så bra ihop, ni fyller varandras behov, och det är något som kommer bli bättre och bättre ju längre tiden går.
Så jag fick flera bra råd om hur jag ska göra med henne i vissa situationer och hur vi ska ta oss igenom det tillsammans :) Och jag tror att detta kan vara en väldigt bra början för mig och Mummsan ^^ detta kan faktiskt bli något riktigt bra. Och förhoppningsvis så blir det säkert några fler träningar för Emelie framöver ! :)
Monia (L)

Dålig balans ;O

2011-07-01 @ 23:55:17
Har precis kommit hem från Linda.
Linda och hennes pöjk Christian mötte mig här hemma med Skalman & Kabbe. Vi började gå mot Linda och sedan när vi hade kommit ner till islandshästarna så skulle jag envisas med att galoppera upp för våran galopp backe :P
så jag tog Skalman och hoppade upp och vi sprang fort som bara den, sedan när vi hade kommit upp skulle vi vända tillbaka och då skulle givetvis Linda galoppera tillbaka :P haha Och då följde Skalman efter och jag tappar balansen och ramlar av och glider ca 3-4 meter.. :P haha
Det va ju lite mindre lyckat kanske?!
Men ja så nu är jag i princip helt handikappad och kan inte gå normalt och inte ens sitta normalt :P haha
Men som Linda sa till mig : det som inte dödar en härdar en !
Så sant som det är sagt :)

Men nu ska jag försöka lägga mig normalt och kolla på film ! ;D
Ha det gött haj!
Här är ett smakprov på ett av såren XD haha!