Ligger nu och solar. Har varit igång några...

2011-08-20 @ 15:16:20

mms_img770200457 (MMS)

Ligger nu och solar. Har varit igång några dagar nu och letat efter medryttarhäst, men jag har inte hittat något.som verkar speciellt intressant, som om ni vet någon som är intresserad av att ha medryttare så får ni gärna säga till :-)! Ikväll.blir det iaf att mysa med Linda.och hundarna :-) Men nu ska jag fortsätta att sola i det fina vädret. På bilden är : Lappen aka Svarten.

Påväg hem från jobbet nu. När jag kommer h...

2011-08-15 @ 15:55:54

mms_img-14998279 (MMS)

Påväg hem från jobbet nu. När jag kommer hem blir det att käka mat och byta om för att sedan ta en ridtur med Linda :-) Tyvärr blir det ingen motion för Monia idag eftersom hon är halt. Så det blir att jag får ta Skalman ist . Men nu ska jag ta en liten tupplur så jag är pigg när jag kommer hem :-) Köss haj!!

R.I.P

2011-08-06 @ 23:06:37
Saknaden är stor, och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, och säkert i många andras också.
Den bästa vän som man kunnat ha när man har behövt gråta ut och få stöd.
Alla gånger man har racat på ängarna eller bara legat inne i stallet och myst, du har alltid varit där.
Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och minnet av dig kommer aldrig att försvinna.

R.I.P Mr Donald<3
Hoppas du har det bra där uppe på de gröna ängarna, och att vi någon gång ses igen<3
Mr Donald aka Dunder(Stålmannen)<3

Hello Sweden! Nu e jag hemma efter ett ant...

2011-08-01 @ 17:50:02

Hello Sweden! Nu e jag hemma efter ett antal underbara dagar i Irland. Nu ska alla de nya plaggen och allt annat skickas in i garderoben. :D har med mig 1 extra res vaska som jag fick lana av Thildas foraldrar pa hemvagen. Sa man kan ju forsta att det ar en del som man fick kopt iaf. Anledningen till att det inte ar sa bra stavning ar for att jag kopte en ny telefon ovh det gar ej att anvanda de vanliga svenska bokstaverna. Men det gor mig ingenting. Men nu ska jag iaf packa upp mina nya grejer. Ha det gott haj! :D